Home

Voor wie

Wie zijn wij

Werkwijze

Kids

Contact

Hallo!


Wij zijn Jutine en Annemarie en wij zijn kinderfysiotherapeut. Moeilijk woord he? Dat woord betekent dat we kinderen helpen met bewegen.

Dat kunnen grote bewegingen zijn als lopen, hinkelen en springen maar ook kleine bewegingen als iets pakken, knippen of schrijven.

Verder helpen we je ook als je het bijvoorbeeld eng vind om een harde of zachte bal te vangen of met je handen in het zand of water zitten. Bij al deze dingen kunnen we je helpen en dat doen we door samen spelletjes of wedstrijdjes te doen.

De kinderen die hier komen vinden het meestal erg leuk en gezellig bij ons. Wie weet kom jij ook eens bij ons spelen?
KFL_02

De eerste keer


Als je de eerste keer bij ons komt dan is dat samen met je ouders.

We bespreken wat je lastig of eng vindt en meestal doen we ook een paar spelletjes en opdrachten om te zien waar je moeite mee hebt. Als je dat wilt mogen je ouders erbij blijven.

Als we klaar zijn bespreken we hoe wij je het best kunnen helpen. Meestal betekent dit dat je 1 keer in de week een half uurtje hier komt om samen met een van ons te oefenen of te spelen.
KFL_01

Waar ga je naartoe


De kamer waar wij zitten is speciaal ingericht voor kinderen.

Er is een wandrek en een trampoline en we hebben ook een hele grote kast met allemaal verschillende spelletjes die we op de grond of aan tafel kunnen doen. Het is er best gezellig.

Van te voren vertellen we je wat we gaan doen. In het begin mogen je ouders mee kijken en als je een beetje gewend bent kunnen je ouders op de gang zitten zodat ze altijd in de buurt zijn.
KFL_03

Oefenen


In de kamer waar je naar toe gaat doen we spelletjes en opdrachten om je zo te helpen makkelijker te bewegen.

Het kan ook zijn dat je een opdracht mee krijgt om thuis te oefenen. We zullen je dan precies vertellen hoe vaak of hoe lang je deze opdracht elke dag moet doen, soms krijg je een speciaal schrift. Wij noemen dat het heen en weer schrift. Daarin schrijven we wat je hebt gedaan tijdens de behandeling en de oefeningen die je thuis mag doen.

Natuurlijk mag ook jij erin schrijven.
(en je ouders, juf of meester mogen dat ook!)
Stacks Image 633
Kinderzwerfboek
Stacks Image 671
Home
Contact
Foto gallerij
Facebook
Verklarende woordenlijst

© 2013 KinderFysio - Luxor